1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Başkent Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapildi
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Sevgili Meslektaşım;

Başkent Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 2013 - 2014 Yılı eğitim - öğretim dönemi mezuniyet töreni 23 Haziran 2014 Pazartesi günü Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü Prof. Dr. İhsan Doğramacı Salonu’nda Oda Başkanımız A.R.İlker CEBECİ, Genel Sekreterimiz Neslihan SEVİM ve TDB Yönetim Kurulu üyesi Serhat ÖZSOY’un katılımıyla yapılmıştır.

Başkent Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 2014 Mezunları Yemin Töreni, müzik dinletisi ile başlayıp sırasıyla; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Bülent DAYANGAÇ, Oda Başkanımız A.R. İlker CEBECİ, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali HABERAL ile Başkent Üniversitesi eski Rektörü ve Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet HABERAL’ın konuşmalarıyla devam etmiştir. Törende Oda Başkanımız A.R. İlker CEBECİ Başkent Üniversitesi eski Dekanı ve Ağız Diş Çene Cerrahisi Bölüm Başkanı olan Prof. Dr. Kenan ARAZ’a meslekte 45. Yılını doldurması dolayısıyla plaketini sunmuştur. Yeni mezun dişhekimi meslektaşlarımıza çalışma hayatlarında başarı dileklerimizi ilettiği konuşmasının ardından yine Oda Başkanımız A.R. İlker CEBECİ dereceye giren meslektaşlarımıza da plaketlerini sunmuştur.

Paylaş

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam