1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Ii.ilgaz Sempozyumu
II.ILGAZ SEMPOZYUMU

Sevgili meslektaşlarımız,

2. Ilgaz sempozyumunu 200 katılımcı ile 20-22 Aralık tarihleri arasında Ilgaz Mountain Resort otelinde gerçekleştirdik.

Sempozyumumuzun ilk günü, meslekte 35. yılını dolduran meslektaşımız Mustafa Fakazlı'nın Kastamonu ve İnebolu'nun tarihini anlattığı sunumun ardından, Prof.Dr.Ateş PARLAR’ın“Periodontolojide Bildiklerimiz ve Unuttuklarımız: İmplantoloji İçin Bilgilerimizi Güncelleyelim” ve Prof.Dr.Erkan ERKMEN’in “All-On-4 Konsepti” konulu seminerleri ile bilimsel etkinlik son buldu.

Sempozyumuzun 2. günü bilimsel programı Prof.Dr.Ata ANIL’ın “İmmediyat ve Geç İmplantasyon” konulu sunumu ile başlamış, Dr.Orcan YÜKSEL’in “Ring Teknik ve Klinik Kullanım” konulu sunumları ve Prof.Dr.Ata ANIL’ın “Temel İmplantoloji” konulu kursu ile son bulmuştur. Bilimsel program sonrasında katılımcılarımız meslektaşımız Sinan AYDIN'ın "Üç Kıta Üç Ülke" konulu paramedikal sunumu ile keyifli zaman geçirdiler.

Sempozyumumuzun son günü Kastamonu temsilcimiz Bahadır SEYDİOĞLU’nun rehberliğinde Kastamonu’nun tarihi ve kültürel güzellikleri gezilerek sempozyumumuz son bulmuştur.

Sempozyum süresince desteklerini esirgemeyen Nobel firması yetkililerine, sunumlarıyla bilgilerini bizlerle paylaşan değerli hocalarımıza, misafirperverliklerinden dolayı başta meslektaşımız Bahadır Seydioğlu ve Kastamonu'lu meslektaşlarımıza ayrıca katılımlarıyla sempozyumumuza destek veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ankara Dişhekimleri Odası

Paylaş

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam