1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Gazi Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapildi
GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Sevgili Meslektaşım;

Gazi Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 2013 - 2014 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 27 Haziran 2014 Cuma günü Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Konser Salonu’nda Odamız Genel Sekreteri Neslihan SEVİM ve Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Alp KÖFTECİ’nin katılımıyla yapılmıştır.

Gazi Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni, müzik dinletisi ile başlayıp sırasıyla; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Necmi GÖKAY, Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakkı ACUN, Periodontoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kaya EREN, bölüm birincisi Dişhekimi Serpil KOŞGİN ve Oda Genel Sekreterimiz Neslihan SEVİM’in konuşmalarıyla devam etmiştir. Konuşmasında genç meslektaşlarımızın mezuniyetini kutlayıp başarı dileklerimizi ileten Oda Genel Sekreterimiz Neslihan SEVİM dereceye giren meslektaşlarımıza plaketlerini sunmuştur. Odamız Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Alp KÖFTECİ ise mezun olan genç meslektaşlarımıza diplomalarını takdim etmiştir.

Paylaş

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam