1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Başkent Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 2016 - 2017 Yili Mezuniyet Töreni Yapildi
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2016 - 2017 YILI MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Başkent Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 2016 - 2017 Yılı Eğitim - Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni 19 Haziran 2017 Pazartesi günü Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü Prof. Dr. İhsan Doğramacı Salonu’nda Oda Başkanımız F. Serhat ÖZSOY, Yönetim Kurulu Üyemiz Sibel DANIŞMAN UZBİLEK ve Türk Dişhekimleri Birliği Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza İlker CEBECİ’nin katılımıyla yapılmıştır.

Başkent Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 2016 - 2017 Yılı Mezunları Yemin Töreni, müzik dinletisi ile başlayıp sırasıyla; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Bülent DAYANGAÇ, Oda Başkanımız F.Serhat ÖZSOY, Türk Dişhekimleri Birliği Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Dr.A.R.İlker CEBECİ, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali HABERAL, Başkent Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet HABERAL ve dönem birincisi Busehan BİLGİN’in yapmış olduğu konuşma ile devam etmiştir.

Oda Başkanımız Dr.F.Serhat ÖZSOY ve Türk Dişhekimleri Birliği Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Dr.A.R.İlker CEBECİ yeni mezun dişhekimi meslektaşlarımıza bundan sonraki yaşantılarında başarı dileklerini iletmiş olduğu konuşmalarının ardından  Odamız ve Türk Dişhekimleri Birliği’nin her zaman yanlarında olduğunu ve onların da aynı şekilde Odaya destek olmalarını istedikleri konuşmaları ile derece alan meslektaşlarımızdan Busehan BİLGİN, Simge MERCAN ve Sümeyye AĞÖREN’e Yönetim Kurulu Üyemiz Sibel DANIŞMAN UZBİLEK  ile birlikte plaketlerini takdim etmişlerdir.

Mezunlar arasında yer alan Ankara Dişhekimleri Odası Yerel Öğrenci Komisyonu Başkanı Alptuğ KENDİRCİ’ye Odamız Öğrenci Komisyonundaki çalışmalarından dolayı Oda Başkanımız Dr.F.Serhat ÖZSOY tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

Paylaş

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam